Hoe snel versloeg Tyson Spinks?

Anonim

Tyson won het gevecht, knock-out Spinks in 91 seconden.

Trouwens, hoe snel was de snelste knock-out van Mike Tyson?

Een klassieke Tyson KO met één slag. Vier gevechten voordat Tyson de wereldtitel won, maakte hij een opwindende en goddeloos gewelddadige knock out , die slechts 30 seconden nodig heeft -- de snelsteknockout van zijn carrière -- om Frazier, de zoon van voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joe Frazier, te vernietigen.

Weet ook, hoe lang hebben de Tyson Spinks gevochten? Maar 30 jaar geleden laatste maand, Michael Spinkswas onder de meest bekende sportfiguren van het land - en ter wereld. Hij maakte een haastige exit op 27 juni 1988, wanneer zijn zwaargewicht titel gevecht met Mike Tyson eindigde in 91 seconden in Atlantic City ConventionHall.

Evenzo kun je je afvragen, wat is de snelste knock-out in het boksen?

SNELSTE KNOCK-OUT De snelste knock-out onrecord lijkt er een te zijn in een Golden Gloves-toernooi in Minneapolis, Minnesota, VS op 4 november 1947, toen Mike Collins Pat Brownson met de eerste klap neerzette en de wedstrijd werd gestopt, zonder af te tellen, 4 seconden na de bel.

Hoeveel gevechten heeft Mike Tyson gewonnen en verloren?

Tyson's Boksrecord. Tyson zag in totaal 58 gevechten in zijn professionele loopbaan. Vijftig daarvan wonnen, waarvan 44 door knock-out. Onder de gevechten hij deed niet winnen , hij officieel verloren zes, terwijl twee in de categorie van geen wedstrijd vielen.